Festen er over - flere tonn utstyr ryddes unna

I løpet av dagen er telt og utstyr borte – Landsbyfesten er over for denne gang, men snart er det nye fester.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

RYDDEDAG:

— Tilbakemeldingene er gode etter arrangementene som har vært og det toppet seg med bra konsert med The September When i går, sier Per Erik Haga.,

Tidlig i formiddag var han og flere ansatte i PS Selskapsutleie på plass for å rydde unna alt som har vært i bruk. Bare i rammeverket til teltene er det minst et par tonn som skal bort.

— Det er en ganske dreven gjeng dette hvor alle vet hva som skal gjøres. Fulltallige er vi dog ikke, for to av våre ansatte har satt seg i bilen for en 13 timers kjøretur til Orkanger for en jobb de skal utføre.

https://randaberg24.wpengine.com/2021/06/06/hor-noen-av-sangene-her/

Som nevnt er det gode tilbakemeldinger etter arrangementene, men Haga forteller at det ikke bare er enkelt å arrangere i disse tider.

— Nei, det er det ikke. Det er ennå mye vi skal ta hensyn til - og bare det at folk skal sitte ved sine bord og ikke vandre rundt er utfordrende. Alt i alt er inntrykket godt og vi hadde besøk av skjenkekontrollen under arrangementet. De hadde litt å si, men vi får ikke anmerkninger for ting som ikke var på plass - eller stemte.

De var også særdeles heldige med været, sånn stort sett. Det var sommerlige temperaturer hele uka.

— Det håper vi fortsetter og at det holder seg til neste arrangement, nemlig Randabergfjellet Live. Det er et par uker igjen, men det er også noe vi ser fram til.

https://randaberg24.wpengine.com/2021/06/05/se-hvem-som-fikk-med-seg-the-september-when-konserten/

Sammen med Morten Andersen i Alive Produksjoner satses det nemlig på utendørskonsert ved Randabergfjellet, like innenfor portene ved det gamle militæranlegget. Der kommer blant annet Maria Mena.

https://randaberg24.wpengine.com/2021/06/02/mena-konserten-150-billetter-gikk-unna-50-igjen/

— Vi skal ikke opp med dette store teltet vi nå tar ned, men kjører allerede i dag ut med stoler og border slik at vi er klare for å rigge der etter hvert.

Publisert: