MOBBING: Noen har opprettet en TikTok-profil i Randaberg videregående skoles navn. Der finner man det som er ren sjikane og mobbing av elever og ansatte ved skolen. — Dette er det absolutte lavmål og det er sørgelig at noen trigges av å angripe de svakeste i vårt samfunn. I videoer er det blant annet det som er ren mobbing mot ungdom som går på tilrettelagt opplæring.
MOBBING: Noen har opprettet en TikTok-profil i Randaberg videregående skoles navn. Der finner man det som er ren sjikane og mobbing av elever og ansatte ved skolen. — Dette er det absolutte lavmål og det er sørgelig at noen trigges av å angripe de svakeste i vårt samfunn. I videoer er det blant annet det som er ren mobbing mot ungdom som går på tilrettelagt opplæring. FOTO: Collage, arkivbilder - Per Thime

Falsk TikTok-profil opprører rektor ved videregående:

— Sørgelig at noen trigges av å angripe de svakeste i vårt samfunn