Arbeidere fra Arkeologisk museum er på plass ved Harestad, og der skal de jobbe frem til september med utgravinger i forbindelse med både Rogfast og ny E39 mellom Harestad og Smiene på Tasta. Arbeidene startet i dag - og her vi arkeolog Folke Demuth med det aller første funnet. — Dette er brukt til å male korn/mel med og er flere tusen år gammelt. I tillegg er det menneskeskapt, sier han.
Arbeidere fra Arkeologisk museum er på plass ved Harestad, og der skal de jobbe frem til september med utgravinger i forbindelse med både Rogfast og ny E39 mellom Harestad og Smiene på Tasta. Arbeidene startet i dag - og her vi arkeolog Folke Demuth med det aller første funnet. — Dette er brukt til å male korn/mel med og er flere tusen år gammelt. I tillegg er det menneskeskapt, sier han. Bilde 1 av 10

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Omfattende arkeologiske utgravinger i gang på Harestad:

— Dette er bare det første funnet av mye vi kommer til å grave fram