Siste ball i gulvet - sesongen strykes

Randabergs to elieserielag i volleyball er ferdige for sesongen. Nå har volleyballforbundet avlyst resten av sesongen.

Mille Kjosås Solvik i angrep for RIL-damene. Det blir ikke mer av det denne sesongen, for den er kansellert.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

VOLLEYBALL: 

Forundsstyret har bestemt seg; det blir ikke spilt mer seriespill i volleyball denne sesongen.,

— Sesongen strykes, og det vil ikke kåres en seriemester for sesongen 20/21. Ingen lag rykker ned, heter det fra volleyballforbundet.

Randabergs lag har ikke spilt kamper siden slutten av november i fjor, og vedtaket om å avlyse sesongen er heller ikke overraskende.

— Vi sto da ovenfor en situasjon der alle lagene i Mizunoligaen ikke har spilt mot hverandre i denne sesongen. Noen har spilt mot hverandre to ganger, og noen lag har faktisk ikke møttes. Vi var 7-8 kamper fra å kunne fullføre grunnserien som enkel serie, men de signalene vi mottok fra myndighetene gjorde at vi ikke så noen mulighet til å fullføre. Derfor valgte vi å avlyse resten av sesongen, skriver president i forbundet, Eirik Sørdal i en pressemelding.

Tabellene for eliteserien er dermed annulert. I de siste årene har det vært en pengepremie til lag 1 og 2 etter sluttspillet. I år – intet sluttspill, ingen pengepremier. Forbundsstyret besluttet at disse pengene, 150 000 for hvert kjønn, fordeles likt mellom klubbene i Mizunoligaen og går til fratrekk på deltakeravgiften for kommende sesong.

Publisert: