De stilte som modeller i solskinnet

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

<img class="alignnone size-full wp-image-36123" src="https://randaberg24.wpengine.com/content/uploads/2021/03/collage-59.jpg" alt="" width="1200" height="900" >

FOTO:

Stedet i formiddag var Tungenes,  der det knapt kunne vært bedre forhold for fotografering. Temperaturen kommer ikke med på bildene, men når modellene kom seg ut i sola var det slettes ikke så verst.,

— Først må jeg si takk til fotografen, han som også ble med som modell. Det er ikke lett å finne mannlige modeller sånn tidlig på dagen, sier Svein Sørnes i Landsbyforeningen.

Den mannlige modellen som stilte var Bjørn Tagliano Erdal, som senere tok seg av resten av fotograferingen.

— Kjekt å kunne bidra, men gi gjerne beskjed når du tar bilde, så jeg får trukket inn magen ørlite, humret han.

Det skal etter hvert bli til et magasin, hvor 12 nisjebutikker i Randaberg er med.

— Dette er kjempegreier, for det er jo sånn at vi hele tiden må være på her i kommunen. Vi ønsker oss et lokalt næringsliv som lykkes - og jeg tror dette er flott å få vist fram, fortsetter Sørnes.

Det var strålende vær for fotografering på Tungenes, med sol og knapt en sky å se.

— Her kan vi på hvert et bilde se vakre omgivelser - som til Kvitsøy og andre steder. Det er viktig at vi gjør slike ting som dette. Vi skal ta bilder i dag og litt senere i uka, og ser frem til bladet er ferdig og bildene godkjent til bruk.

<img class="alignnone size-full wp-image-36124" src="https://randaberg24.wpengine.com/content/uploads/2021/03/collage-60.jpg" alt="" width="1200" height="900" >

I formiddag var det Sørnes sine døtre som stilte som modeller.

— Det er kjekt å kunne være med å bidra med ting som dette. Det å ta bilder i slikt et vær er fint det, til tross for at det nok er noe kaldt med bare 4-5 grader.

Når magasinet snart kommer er det 40 sider som venter, blant annet med det som dreier seg om kommende moter som butikker på Randaberg har i hyllene.

Publisert: