Ikke en eneste positiv koronatest på Randaberg i februar

|
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

STATUS:

Det går sakte, men sikkert fremover med vaksineringen på Randaberg. Den siste oversikten fra VG viser at det nå er satt 568 doser vaksine i kommunen.,

Ennå er det ingen som vet når det etter hvert skal massevaksiners i Randaberghallen, men fastlegene vaksinerer foreløpig litt hver dag.

I den siste ukesoversikten fra FHI kan man også lese seg til de siste tilfellene av korona. I den oversikten viser det seg at det her i kommunen ikke har vært et eneste smittetilfelle i hele februar.

<img class="alignnone size-full wp-image-34220" src="https://randaberg24.wpengine.com/content/uploads/2021/02/Screenshot_2021-02-22-Coronaviruset-Status-i-Randaberg-kommune-og-Norge.png" alt="" width="741" height="463" >

I «del to» av pandemien var Randaberg hardest rammet fra 1 - 12 januar. Da var det en stigende trend - mens man nå har en flat trend. Siden 11. mars i fjor er det registrert 71 tilfeller med korona her i kommunen. Ingen er døde som følge av viruset her i kommunen.

Det siste døgnet er det registrert 217 koronasmittede i Norge. 105 av disse var i Oslo. Siden 1. februar har 16 personer testet positivt for koronaviruset på Nord-Jæren.

Publisert: