Statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie har etter hvert snakket mye om korona det siste året. Ministeren fra Randaberg mener imidlertid at det er håp om en normal sommer.
Statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie har etter hvert snakket mye om korona det siste året. Ministeren fra Randaberg mener imidlertid at det er håp om en normal sommer. FOTO: Eirin Larsen, SMK

Se direkte: Koronaoppdatering klokken 14.00

Statsminister Erna Solberg, kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad inviterer til pressekonferanse om koronasituasjonen fredag kl. 14.

Helse- og omsorgsminister Bent Høie, justis- og beredskapsminister Monica Mæland, helsedirektør Bjørn Guldvog og avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet vil også være til stede på pressekonferansen.

Det er med andre ord et topptungt lag som stiller for å gi deg de siste oppdateringene. I ettermiddag anbefaler FHI åpning av kirkene for inntil 200 personer. Om dette er noe regjeringen også går inn for gjenstår å høre.

Det er også knyttet spenning til andre ting, som toppidretten og breddeidretten for dem over 20 år.