Truls (34) fra Randaberg har søkt jobb som Rogfast-sjef

Truls Kolnes (34) er én av 26 søkere til jobben som Rogfast-sjef.|
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

ROGFAST: 

Ved forrige utlysning av Rogfast-sjef var det 20 søkere. Statens vegvesen var ikke fornøyd med søkermassen og gjorde en forlengelse av søknadsprosessen.,

Nå er søkerlisten klar, og den inneholder blant annet to navn fra Randaberg. Seyfi Gundogan sto på den første listen - og er også med i denne runden.

Fra Randaberg er også 34 år gamle Truls Kolnes med. Han er i dag ansatt som seksjonsleder i Cowi, et stort konsern som leverer tjenester over hele verden innen ingeniørteknikk, miljø og samfunnsøkonomi, basert på miljø- og samfunnsmessige hensyn.

— Jeg har søkt på jobben som Rogfst-sjef fordi jeg synes det er et utrolig spennende prosjekt som skal realiseres. Det å vært en del av prosjektet hadde vært en gedigen mulighet, som jeg også føler meg kvalifisert for, sier Kolnes til Randaberg24.

På listen Randaberg24 fikk tilgang på i dag er det 26 personer, noe som er seks flere enn forrige ganf stillingen ble utlyst. Noen navn er borte fra den første listen og det er altså kommet inn en rekke nye søkere på den tunge stillingen som sjef for Rogfast-prosjektet.

Dette er søkerlisten hvor det er 23 menn og tre kvinner.

<img class="alignnone size-full wp-image-33959" src="https://randaberg24.wpengine.com/content/uploads/2021/02/Uten-navn-1.png" alt="" width="1104" height="823" >

Publisert: