Derfor er det fremdeles stein i busslusen

I desember ble busslusen ved Fjellheimveien på Grødem fylt med stein, da den skulle brukes som omkjøringsvei i forbindelse med gravearbeid på Ryggveien. To måneder etter er steinen fremdeles der. 

Kolnes Maskin fylte busslusen igjen rett før jul. – Det er entreprenøren som skal fjerne det, sier leder Idar Kolnes Goa i teknisk drift i Randaberg kommune.|Når kommunen har plassert en søppelsekk over skiltet er det lov å kjøre igjennom.
  • Terese Torgersen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

GRØDEM:

- Det er bare midlertidig. Det er entreprenøren som skal fjerne det, sier leder Idar Kolnes Goa i teknisk drift i Randaberg kommune.,

- Det har ikke blitt fjernet fordi et av rekkefølgekravene er at de skal lage et busstopp litt lenger nede og da kan det være behov for å bruke den som omkjøringsvei igjen.

Før jul var veien stengt i flere uker.

— Her er det lagt nye avløpsrør for sluker, montert nye sluker, og lagt ny kloakkpumpelednig. I tillegg er det montert ny belysning for krysset og fortauet, sa Idar Kolnes Goa til Randaberg24 i desember.

Mandag 21. desember ble Fjellheimveien åpnet igjen og da ble det slutt på å kjøre igjennom busslusen.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/12/18/nye-avlopsror-veien-apner-igjen/

Helt ulovlig

Men søndag ettermiddag var det en bil i stor fart som kjørte igjennom den.

- Det er ingen som har lov til å kjøre igjennom der nå. Det strider mot det som står der, sier Kolnes Goa.

- En av forutsetningene for å få lappen er at du kan lese skiltene. Det er ingen automatikk som sier at du kan kjøre igjennom hvis slusen er fylt igjen. Skiltet blir dekket til hvis det er lov å kjøre igjennom.

 Når kommunen har plassert en søppelsekk over skiltet er det lov å kjøre igjennom.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/11/18/oppgraderer-bmx-omrade-ved-ryggstraen/

Publisert: