Heidi skulle bare forberede seg til et møte

Bursdager skal selvsagt markeres – og noen ganger blir det kjekkerenår man ikke aner hva som venter når man kommer på jobb. Heidi Flø Waldeland vet det nå.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

BURSDAG: 

Runde tall skal man gjerne markere, selv i disse tider. Heidi Flø Waldeland er styrer i Vistestølen barnehage og skulle som vanlig på jobb i morges.,

— I dag var jeg ute litt før tiden, for jeg skulle forberede meg til et møte med en vikar som skal begynne å jobbe her. Godt å være forberedt, tenkte jeg.

Da hun så kom på jobb var ikke det bare å komme seg inn på kontoret. Søndag fyller hun nemlig 60 år, og det er jo ikke barnehagedag i det hele tatt.

— Vi setter veldig stor pris på sjefen vår, som er en fantastisk flott person. Derfor pyntet vi opp kontoret hennes en smule, sier Iris Tunge Goa.

Døra til kontoret gikk opp -  der ventet et hav av ballonger og annet der inne mellom permer, reoler, blyanter, saks og annet.

— Å helledussen! Dette hadde jeg jo ikke ventet. Det er jo på søndag jeg har bursdag og tenkte om det kanskje ble noe på mandag. Nå ble jeg satt ut litt, men du store hvor kjekt de har gjort det for meg.

Barna hadde også vært med, de bidro blant annet med krone til jubilanten. Det var ikke helt over, for det var jo en rød tråd i morgenens tilstelning. Bokstavelig talt gikk den røde tråden fra kontoret og nedover lokalet i barnehagen.

<img class="alignnone size-full wp-image-31022" src="https://randaberg24.wpengine.com/content/uploads/2021/01/DSC_6105-1.jpg" alt="" width="3306" height="2589" >

— Se her ja, opp i fryseboksen ender visst tråden. Nå er jeg spent, sa hun da fryseboksen ble åpnet.

Fryseboksen var ikke full, men mer enn godt nok innhold til jubilanten.

— Dette er mine favoritter, for lakrismakroner er det beste jeg vet, sa hun før hun åpnet opp plasten og lot dem tine litt på kjøkkenbenken.

Hun og de ansatte var enige; det hadde vært en flott start på dagen. Selvsagt ble det også bursdagssang.

<img class="alignnone size-full wp-image-31023" src="https://randaberg24.wpengine.com/content/uploads/2021/01/DSC_6147-1.jpg" alt="" width="2999" height="3285" >

Publisert: