Nå kjenner Martine på smaken av cupfinale

Martine Gilje og damene spiller to kamper denne helgen, begge på bortebane.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel
 Martine Gilje er covid-19 friskmeldt og klar for semifinale i cupen.

VOLLEYBALL: 

Martine Gilje er friskmeldt og har sin aller første dag ute av isolasjon i dag. Volleyballspilleren ble covid-19 smittet, men er friskmeldt.,—

Jeg blir klar til kampen, er ferdig med isolasjonen nå og min første trening blir i dag, sier hun til Randaberg24.

I Randaberg er det over 60 personer som har vært smittet med korona de siste 10 månedene. For Martines del har det gått bra.

Skolearbeid

,—

De siste ukene har vært relativt kjedelige, men jeg har fått gjort unna mye skolearbeid i den perioden jeg har vært i isolasjon fra de andre.

Mange reagerer forskjellig på hvordan formen er når man får viruset i kroppen. RIL-spilleren forteller litt om hennes opplevelse.

— Mine symptomer var at jeg hadde litt feber, var slapp og hadde vondt i hodet. Etter hvert mistet jeg smaksansen, men den kom tilbake etter tre dager.

Tror på finale

Det kan bli cupfinalespill for Martine og resten av laget. Smaken av gull er til stede, men det blir en tøff oppgave for RIL-damene mot Koll. Gjestene vant nemlig første kamp 3—0.

— Jeg tenker at vi er klare for revansje mot laget fra Oslo. Jeg er veldig sulten på å komme i gang igjen og ikke minst vil jeg til cupfinalen. Trening med jentene i et par dager blir bra - og vi skal være klar, forteller hun.

Selv om Randaberg tapte første kamp så er det ikke en håpløs oppgave de står overfor. Vinner de kampen spilles det et avgjørende sett.

Tomme tribuner

— Forrige kamp vi spilte mot dem rotet vi det til for oss selv, blant annet ved for mange personlige feil. Det kunne vi vært foruten, og klarer vi å luke bort en del av dette så er det gode muligheter.

Denne gang mener hun det skal være hovedfokus og heller la Koll stå for feilene i kampen.

— Det er trist at kampen spilles for tomme tribuner, men vi skal gi alt vi har for å ta oss til cupfinalen. Vi tok kongepokalen sist og vil ha den også dette året, sier en covid-19 frisk RIL-spiller.

Publisert: