Ole Andre Lerang har skrevet under på en lenger kontrakt med Viking HK. Den nye avtalen gelder for tre år.
Ole Andre Lerang har skrevet under på en lenger kontrakt med Viking HK. Den nye avtalen gelder for tre år. FOTO: Viking HK.

Forlenger med Viking HK

Ole Andre Lerang, keeper i Viking HK, forlenger kontrakten med klubben i tre år. Det skriver klubben i en pressemelding.

— Jeg er veldig glad for å ha skrevet under på en ny kontrakt. Jeg er heldig som er i en spillergruppe der samholdet er så bra! Alle har ambisjoner og en stor vilje til å utvikle seg. Dette har gjort at jeg har funnet en ny indre motivasjon, forteller han.

Også klubben er godt fornøyd med å ha fått i stand en forlenget avtale med spilleren fra Randaberg.

«Vi er svært glad for at Ole Andre Lerang har skrevet under en ny 3 årsavtale og blir å finne i mørkeblått fram til 2024. Han er lokal, han er erfaren og han har vist at holder et godt Rema 1000 liganivå. Å få en så viktig spiller på plass for de 3 kommende sesonger helt uavhengig av om vi spiller i Rema 1000 ligaen eller 1. divisjon gleder oss stort».

— Viking drives på en veldig fornuftig måte og har et langsiktig mål om å etablere seg i Rema 1000 ligaen. Jeg har et tilpasset opplegg som fungere veldig bra for ryggen. Dette gjør meg trygg på at kroppen vil fungere videre i en lengre periode. Jeg gleder meg til videre spill og håper jeg kan bidra med mange gode prestasjoner for klubben i mitt hjerte.