Forlenger med Viking HK

Ole Andre Lerang har skrevet under på en lenger kontrakt med Viking HK. Den nye avtalen gelder for tre år.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

Ole Andre Lerang, keeper i Viking HK, forlenger kontrakten med klubben i tre år. Det skriver klubben i en pressemelding.,

— Jeg er veldig glad for å ha skrevet under på en ny kontrakt. Jeg er heldig som er i en spillergruppe der samholdet er så bra! Alle har ambisjoner og en stor vilje til å utvikle seg. Dette har gjort at jeg har funnet en ny indre motivasjon, forteller han.

Også klubben er godt fornøyd med å ha fått i stand en forlenget avtale med spilleren fra Randaberg.

«Vi er svært glad for at Ole Andre Lerang har skrevet under en ny 3 årsavtale og blir å finne i mørkeblått fram til 2024. Han er lokal, han er erfaren og han har vist at holder et godt Rema 1000 liganivå. Å få en så viktig spiller på plass for de 3 kommende sesonger helt uavhengig av om vi spiller i Rema 1000 ligaen eller 1. divisjon gleder oss stort».

— Viking drives på en veldig fornuftig måte og har et langsiktig mål om å etablere seg i Rema 1000 ligaen. Jeg har et tilpasset opplegg som fungere veldig bra for ryggen. Dette gjør meg trygg på at kroppen vil fungere videre i en lengre periode. Jeg gleder meg til videre spill og håper jeg kan bidra med mange gode prestasjoner for klubben i mitt hjerte.

Publisert: