Andreas Aas Larsen drømmer om å bli musikkprodusent på heltid.
Andreas Aas Larsen drømmer om å bli musikkprodusent på heltid. FOTO: Privat

Det går mest i musikk og studier:

Andreas (22) suste inn på Spotify-liste

MUSIKK: Det går mest i studier, men etter hvert kan det også bli mer og mer musikk for Andreas Aas Larsen fra Randaberg. Oppvokst på Grødem, men nå studier i Bergen – og musikk.

I går suste han inn på listen som heter «New Music Friday Norge». Han er nemlig aktuell med egen musikk, hvor han også synger.

— Jeg har mest lyst å produsere for andre og gjør en del av det allerede. Denne sangen jeg kom med nå har nok tatt meg ut av egen komfortsone, for jeg er ikke noen sanger, sånn egentig, sier han til Randaberg24.

Sangen han er ute med hadde i formiddag rundt 1.700 avspillinger. For en ukjent artist er det gode tall på Spotify.

— Store deler av livet har jeg vært opptatt av musikk, men det har vel blitt mer og mer de siste årene. Jeg studerer i Bergen, markedsføringsledelse, og dette klarer jeg fint å kombinere.

«I´m here for you» heter sangen han er aktuell med. Han synger ikke alene.

— Jeg samarbeider mye med Juliane Lind fra Madla. Hun har en flott stemme og dette er et samarbeid som kommer til å fortsette. Sangen hun og jeg er ute med nå laget jeg en fredagskveld i Bergen – og det er jo litt om den tiden vi alle er inne i, en ganske rolig låt som vi er fornøyd med.

Han forteller videre at sitt musikalske opphav neppe stammer fra hjemmet på Grødem.

— Hehe! Nei, jeg kan nok ikke si at det kommer fra verken mor eller far, men jeg har kamerater som er ivrige – så det kom nok mer den veien, sier han.

En gang håper han å kunne leve av musikken – helst som produsent for andre.

— Hvis jeg får til det er jeg jo meget godt fornøyd. Det blir ikke enkelt, men man skal sette seg mål der fremme.

I sommer var han invitert til New York, men på grunn av koronakrisen ble ikke det noe av i denne omgang.

— Via Instagram har jeg blitt kjent med flere interessante personer. Det gjelder blant annet en som heter Brett Miller. Han er en interessant musiker som jeg faktisk har samarbeidet med i et par år allerede. Jeg ble invitert til New York, men så er det denne koronaen da. Det får jeg ta når ting blir mer normalt, for alt skal bli bra igjen, sier han.

I mellomtiden har han det fint her hjemme, enten med studier eller når han som snarest er innom Randaberg.