Nå kan du melde deg på til UKM

UKM-GJENGEN: Ronny Gundersen (f.v.), Ingunn Moa og Thomas Raustein skal arrangere kulturmønstring for ungdommen.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

UKM:

— Nei, det er ikke avlyst, for planen er å arrangere Ungdommens kulturmønstring i Randaberg også i 2021, sier Thomas Raustein.,

UKM er et nettverk av små lokale arrangement og møteplasser hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk, men også stedet for deg som er interessert i sceneteknikk, arrangering, journalistikk, foto, videodokumentar, programmering og webdesign.

— Kultur omfatter det meste av det vi mennesker er i stand til å skape med kropp sjel og kreativitet. Her fins det ingen begrensninger - bare muligheter. Ungdommer mellom 10 og 20 år kan delta lokalt. De over 13 år kan gå videre.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/02/08/bilder-fra-ukm-monstringen/

Det starter lokalt! UKM for Randaberg og Kvitsøy skjer på Varen, Randaberg. Lørdag 13. februar 2021. Det er gratis å delta.

 Borg Nes-Riise var en av flere som deltok på UKM i Varen forrige gang.

— UKM er en anledning til å treffe andre, vise hvem du er, hva du kan og hva du liker å gjøre. Kanskje det blir begynnelsen på et eventyr? Uansett er det en opplevelse du ikke vil gå glipp av - og som du vil huske lenge. Det kan vi garantere. Vi ser at mange som deltar blir med år etter år.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/02/08/ukm-i-randaberg-som-et-middels-kaldt-bad/

— Noen deltakere får representere sin kommune på fylkesmønstring, UKM-festivalen og andre arrangementer. Utvelgelsen skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet.

Påmeldingsfrister er 25. januar og 1. februar. Første frist er for dem som skal fremføre på scenen, mens frist to er for dem som vil bidra som medarrangør, scenecrew eller media.

Publisert: