— Vi spurte om kamp ute, men fikk nei fra kretsen

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

FOTBALL:

Nye koronarestriksjoner til tross; Randabergs J15-lag skal helt sikkert gjøre sitt til at Avaldsnes får kamp om KM-tittelen søndag formiddag.,

Det er altså kretsens to beste jentelag i årsklassen som møtes til dyst i Randaberg Arena. På forhånd er det klart at det ikke bli sluppet inn en eneste tilskuer i hallen som har en kapasitet på rundt 1.600 tilskuere.

— Vi får ta det som det er, men vi søkte fotballkretsen om å få spille kampen utendørs på vår egen stadion. Svaret vi fikk var nei, så da får vi heller gjøre det beste ut av det i arenaen, sier Jan Inge Løland til Randaberg24.

Selv om foreldre eller andre interesserte ikke får se kampen, så skal jentene gjøre det de kan for å sende motstander Avaldsnes over fjorden med tap.

— Vi vet at dette er et godt lag vi møter, men vi skal gi dem kamp om pokalen, forteller Løland.

Randaberg24 har snakket med fotballkretsen - om hvorfor man ikke fikk bytte arena.

— Vi skulle gjerne ønske at situasjonen var annerledes, og at vi kunne ha fulle tribuner under både KM-finalene og Obos-finalene. Arrangementet med KM- og OBOS-finaler er et stort arrangement med 28 lag fra klubber over hele kretsen. Vi har vurdert ulike måter, og ulike arenaer, å gjennomføre finalene, men dette er svært vanskelig å få til, særlig på så kort varsel, sier Heidi Austigard Østerhus.

Kretsen spiller videre på det gode samarbeidet man har med Randaberg Arena.

— Smittevern på de ulike arenaene, arenaenes utforming, allerede oppsatte kamper, praktisk gjennomføring med tilstrekkelig vakthold osv, gjør at vi har landet på å opprettholde det gode samarbeidet vi har hatt med Randaberg Arena gjennom mange år.

I tillegg vises det til en avtale om streaming av finalene - og flytting av en eller flere kamper mener de vil svekke produktet kraftig.

Når finalen spilles søndag formiddag skal i det minste RILs jenter ære klare, for det har som kjent vært en spesiell sesong for alle fotballspillere.

,—

I disse tider som vi er inne er vi likevel mest glad for at kampen kan gjennomføres, vi har hatt nok stang ut med turneringer som har blitt avlyst, forstålig nok. Nå håper vi bare at både våre og Avaldnes sine jenter holder seg friske og vi får avsluttet sesongen.

Publisert: