Det blir juletre - men offisielt arrangement er avlyst

Som dette kan det bli på Randaberg denne helgen. Fredag er det meldt om et betydelig snøfall. Slår det til kan det komme 10-12 centimeter snø. Det blir med andre ord muligheter for et snev av vinterstemning, hvis det slår til.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

Som kjent er det ikke noe som er normalt for tiden. I den anledning blir det dette året heller ikke noen offisiell tilstelning når lyset på julegrana skal tennes.,

— Vi håpet i det lengste, men arrangementet som skulle vært arrangert på torget første søndagen i advent er dessverre avlyst, sier Svein Sørnes i Landsbyforeningen i en mail.

Landsbyforeningen har hatt samtaler med kommuneoverlege og kultursjef og man har kommet fram til tenning av tre og gang rundt treet ikke er tilrådelig ut i fra smittevernregler.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/10/21/naermer-seg-slutten-for-sesongen-med-torghandel/

— Det har lenge vært et mål og ønske om å skape et juletorg i Randaberg sentrum, hvor folk kan møtes og handle sitt juletre og andre tradisjonelle produkter som naturlig hører julen til. Vi skal nå de neste dagene utarbeide en skisse og inndele torget i salgs- og ansvarssoner, slik at regler om smittevern overholdes.

Det blir også salg av juletre på torget dette året - og «Bondens skjønt og grønt» skal også delta.

Publisert: