Syv firma - dette vil de bruke pengene til

Henriette Mari Grødem Leikvoll er daglig leder i Huskd AS.  2020 ble et godt år for bedriften som i dag står oppført med seks ansatte.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

MIDLER: 

Det nærmer seg utdeling fra et kommunale næringsfondet som ble opprettet i forbindelse med koronakrisen.,

Syv firma i Randaberg har søkt midler. Randaberg24 har sett på søknadene og hva som er bedriftenes formål.

I det kommunale næringsfondet var det 1.438.000 kroner. Går disse beløpene gjennom formannskaper er det brukt kroner 1.120.000 av de tildelte midlene.

NavnBeløpFormål
Fix It Freight AS75.000Vår visjon er å skape arbeidsplasser i Norge gjennom en ny software innen E-Handel tilpasset B2C & B2B marked. Fokus skal være å skape en forbrukerstyrt prosess innen E-handel for å fremme miljøvennlige løsninger og sikrer en grønn omstilling i transport bransjen.
Randaberg Industries AS170.000Randaberg Industries AS ønsker å gjøre en forstudie for å belyse potensiale knyttet til installering av landstrømanlegg ved kaianlegget i Harestadvika. Virksomhet er en del av industrigruppen Randaberg Group AS. Forprosjektet er tenkt gjennomført av Randaberg Industries alene, med støtte i eksterne aktører etter behov.
Dagfinns Smørbrød AS234.000Forretningsideen er at vi ønsker å utvide Dagfinns med et konditori utsalg i Randabergveien 310, vi har lokasjon i samme lokaler som Rema 1000 Randaberg og får mange spørsmål om vi selger ferdig påsmurt over disk. Måleter å ha 2 stillinger som skal betjene lunsjmarkedet her lokalt i Randaberg Mandag - Lørdag.
Well Expertise AS349.000Vi ønsker å kunne tilby 2 stk. studenter innenfor Petroleums ingeniør og HMSK muligheten til å komme seg inn på arbeidsmarkedet. Vi har prosjekter i 2021 som hvor vi har behov for faglært arbeidskraft, og ser da muligheten til å ta inn nyutdannede på et tidligere tidspunkt enn vi ellers ville ha gjort. For på den måten sørge for opplæring/trening i fagområdene før prosjektene/rigg operasjonene starter opp.
Randaberg Landsbyforening200.000Julemarkedet skal være en helgeaktivitet (2 helger hvert år) som bygges på samme lest som vår- og høstmarken. Deltakere blir lag- og foreninger, bønder, mindre virksomheter som driver innen kunst, håndverk og hobby, samt virksomheter innen salg av juleprodukter som naturlig selges utendørs. (juletrær, julenek, kristorn, kranser, blomster, etc etc.). Julemarkedet skal støtte og stimulere til generell økt lokal handel i Randaberg sentrum.
Bondenes Skjønt og Grønt217.000Bondens Skønt og Grønt er eit samarbeidsprosjekt om en markedskanal for landbruksprodukter mellom 6 produsenter som produserer kvalitetsvarer av grønnsaker,egg,poteter,frukt og bær og økologiske blomster.Prosjektet er i tråd med nasjonale og globale målsetning om mer produksjon av frukt og grønnsaker og med helsegevinst som også er en nasjonal målsetning.Prosjektet har også som mål å øke lokal verdiskaping og bygge opp om destinasjonsoppbygging av Randaberg som eit inntressant sted å besøke.
HuskD AS75.000Huskd har et ønske om å bli lærlingbedrift og ansette en lærling innen grafisk rroduksjonsteknikk som vil ta hele fagutdannelsen hos oss. For oss er dette et løft - vi må melde oss inn i Opplæringskontor for Industrifag i Rogaland (OFIR), møte kravene for å drive med fagutdannelse og så ansette og veilede en lærling gjennom læretiden.
Publisert: