• Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

FOTBALL:

Randabergs juniorlag fortsetter å vinne kamper. I ettermiddag var det Bryne som var motstander på stadion.,

I en jevnspilt førsteomgang var det ganske likt fordelt på sjanser, men ingen mål de første 45. Randaberg hadde imidlertid en ball bak Brynes keeper vel midtveis, men denne ble annulert for offside - etter en liten diskusjon mellom dommer og assistentdommer.

Andre omgang ble målrik. Bryne fikk straffespark etter 53 minutter og Elias Lende Elemari scoret sikkert.

Randaberg har hatt en god sesong, den som spilles som enkel serie. Fire minutter etter jærbuenes mål, utlignet hjemmelaget. Markus Bø Yunge var sist på ballen.

Det så lenge ut til å gå om poengdeling, men RIL-guttene ville det annerledes To forholdsvis raske mål mot slutten sørget for 3-1 seier.

Sondre Ekrene Valen scoret de to siste målene.

Tabellen er hyggelig for RIL, for laget er i øyeblikket på 2. plass og er i det minste sikret å bli blant de tre beste når serien er ferdig.

For RIL gjenstår det kun en seriekamp å spiller, hjemme mot Madla 1. november. Den kampen spilles i Randaberg Arena.