IMG_2324
FOTO: Privat

Godt fremmøte om kvinners psykiske helse

Rundt 100 personer møtte da psykisk helse var tema på kulturscenen Varen torsdag kveld.

Det var «Damenes aften» som sto på programmet hvor flere var hentet inn for å delta med sitt.

Trine Kristoffersen bidro som konferansier og sang, Kristine Enger åpnet det hele og pianisten Geir Hjelleseth var med.

De fremmøtte fikk en interessant kveld, hvor det også var mulig å stille spørsmål via sms – til panelet som deltok i debatt om psykisk helse. Med i panelet var Mari Rydland, Therese Immerstein Nopraberg og Dijana Serdarevic.

Tidligere i uka var det et lignende arrangement for menn, og på søndag er det ungdommen som slipper til. #Helt Ærlig heter tilstelningen som da arrangeres. Også der blir det debatt med flere deltakere – og det er altså ungdommen som inviteres, om psykisk helse.

Arrangementet arrangeres på kulturscenen.