Det gikk også utover rektor gjennom hele uka

Rektor Per Jarle Marsli ved Grødem skole måtte finne seg i blått skjegg i anledning TV-aksjonen.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

AKSJONSUKER:

Selv om det ikke har vært vanlig aksjonsuke ved Grødem skole i forbindelse med TV-aksjonen, så har mange vist et meget imponerende engasjement.,

Skolen har nemlig satt en solid rekord hva innsamling av penger angår. Den tidligere rekorden var på drøye 82.000 kroner, men fredag ettermiddag står beløpet i hele 107.439 kroner, fra 320 givere via spleis.

Det er ennå to dager til selve TV-aksjonen på NRK. Sistnevnte har også vært til stede på skolen og laget reportasjer. NRK Rogaland hadde et lenger innslag som du kan se her.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/10/15/video-rektor-i-spissen-for-blime-dansen/

Også NRK-Super har vært på skolen for å lage reportasje, den du kan se her.

Foruten mange som har gitt penger til WWF så har også andre vært engasjert. Det gjelder i aller høyeste grad rektor Per Jarle Marsli.

 Rektor Per Jarle Marsli i kledelig Liverpool-drakt bak i bildet.

Flere vil si han var korrekt antrukket, da han stilte i Liverpool-drakten både i klasserom og ute i skolegården. Det stakk nok imidlertid hardt, for Marsli er Manchester United-supporter, men for en god sak går det meste an.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/10/15/se-bilder-fra-skoledansen/

Det gjelder også de forskjellige utfordringene han tok, som da de nådde 70.000 kroner. Da tok han plass i en stol og fikk skjegget farget blått - og senere var det dans i skolegården.

Imponerende innsats fra Grødem skole!

Publisert: