23. september starter utbyggingen av Frifot-anlegget

I en epost beskriver Idar Kolnes Goa i detalj hvordan det nye anlegget vil se ut.

  • Joachim Harestad
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

Frifot

Totalkostnaden for anlegget er anslått til omtrent 5.5 millioner kroner, inkludert merverdiavgift. Foreløpig er det usikkert hvilken dato anlegget vil ferdigstilles på Grødem.

– Tribunen som er inntegnet er ikke bestilt enda, men vi jobber med finansiering av denne også, opplyser Idar Kolnes Goa i en epost til Randaberg24.

Gravearbeidet vil ta opptil fire uker, mens det vil kunne ta mellom tre til fem uker å legge

– Det siste er veldig væravhengig, men vi er sikret at området kan åpnes om disse arbeidene må utsettes til våren, sier han.

Gangstien fra Krystallveien skal en prøve å holde åpen så lenge som mulig. Videre i eposten heter det om stengingen av veien:

– I forbindelse med planeringsarbeider og asfaltering vil det være nødvendig å sperre av også denne veien. Det vil i perioder være en del transport inn og ut av anlegget, dette da med store lastebiler/vogntog. Vi vil så langt det lar seg gjøre forsøke å unngå transport i tidsrommet 07:30 til 08:15. Fint om foreldre oppfordres til å ikke kjøre ungene, men om de absolutt må kjøre, slipp de av på Prixèn.

Entreprenør for grunnarbeidet er Nordbø Maskin, mens leverandør for kunstgress og kunststoffdekker er Laiderz. Prosjektet ledes av teknisk drift i kommunen ved Idar Kolnes Goa.

Publisert: