Screenshot_2020-09-12 Barn i Randaberg ser selvmordsvideoer på TikTok

Ukens mest leste

TikTok, betalingsavis og stilling som rektor

LESETOPPEN: Tidlig i uka var det en del om det sosiale nettstedet TikTok det dreide seg om. Barn ned i 10 års alderen har sett selvmord bli vist der. Skolene i kommunen ble også varslet om dette. I øyeblikket har den første artikkelen over 10.000 sidevisninger – og er ukens mest leste – og delte.

Den nest mest mest leste artikkelen er faktisk om Randaberg24, og det er gledelig. For fra 1. oktober blir vi betalingsavis, fordi det er nødvendig. Flere tusen visninger og gode tilbakemeldinger gjør at vi er optimistiske på fremtiden.

Det har også denne uken blitt klart hvem og hvor mange søkere som meldte seg til rektorjobb ved Harestad skole. Tre søkere ble det meldt inn til stillingen etter tidligere rektor, Petter Hagen.

Andre artikler som er godt lest denne uke er flere, blant annet disse:

— Ser du dette du også, riv det ned snarest, oppfordrer en tipser.