• Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

FOTBALL:

Randabergs G19-lag slo sterkt tilbake etter stortap mot Vidar tidligere i uka. Søndag ettermiddag var det seriekamp mot Djerv 1919 - som vant Eliteserien forrige sesong.,

Det så en stund ut til å at det skulle bli mer enn vanskelig. Gjestene hadde ballen mest i første omgang, men spilte seg ikke til de store sjansene. Det gjorde heller ikke Randaberg.

I andre omgang ble det fart på sakene, men ikke før kvarteret før slutt. Randaberg tok ledelsen 1—0 etter scoring av Marcel Trawinsky.

Det skulle bli mer, for etter 97 minutter ble det 2—0, målscorer Patrik Dragesæt Knudsen. Djerv 1919 reduserte ved Mathias Kjær Eike, men da var det spilt seks minutter på overtid.

Ett gult kort til hvert av lagene - Andreas Ånestad fikk gult i andre omgang. Med 2—1 seier ble det også klatring på tabellen etter to serierunder.