Kultursjefen lo høyt da han hørte Randabergs «nye» komiker fra kontoret for første gang: – Så gøy!

Nå håper han at standup-komiker Pernille Haaland tar kontakt for potensielle show i Randaberg.

  • Joachim Harestad
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

I vår

https://randaberg24.wpengine.com/2020/08/30/standup-komikeren-fra-randaberg-er-pa-norgesturne-har-du-hort-om-henne/

– Så gøy! Og kjekt med en «ny» artist fra Randaberg. Vi har jo fostret noen fra før, og hva passer bedre enn at det er en komiker? Med dette kan vi vel nesten snakke om en «humortradisjon» fra Randaberg, sier han.

Jaavik innrømmer at han ikke kjente til Pernille Haaland fra før.

– Men det gjorde andre her på kulturkontoret. Dessuten skjønner jeg jo nå at det var hun som satt

– Haaland er i disse dager på Norgesturne, vil det være aktuelt for kommunen å invitere henne til å holde stand-up i høst? Eventuelt hvor i kommunen?

– Vi booker jo ikke artister via media, men det er klart at det hadde vært morsomt med Randaberg-show med Pernille. Jeg ser for meg at et slikt show burde ha vært i tett og intimt lokale. Hun må gjerne ta kontakt med oss så kan vi jo ta en prat, sier han.

– Kom dere ut!

Jaavik peker på at mange kulturarrangører opplever at publikum gjerne er tilbakeholdne med å gå på kulturarrangementer nå etter sommeren. Han tror noe av grunnen er at det er mye oppmerksomhet rundt enkeltutbrudd av smitte, og at folk er redde for å bli smittet.

– Det er omtrent vegg-til-vegg dekning i de større mediene av hvert eneste lokale utbrudd. Smittetrykket i vår region - og ikke minst i vår egen kommune - er lavt.  Arrangørene har blitt flinke til å tilrettelegge slik at det er trygt å gå på konserter, forestillinger og lignende, sier han og kommer avslutningsvis med følgende oppfordring til publikum.

– Kom dere ut og bli med på en kulturdugnad, og bidra til å fylle opp benkeradene! Selvsagt innenfor rammen av de smittebvenrsreglene som nå gjelder, med blant annet god håndhygiene og minst en meter avstand.

Publisert: