— Vi tør påstå at dette er det beste boligprosjektet i Randaberg

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

BOLIG: 

Det nærmer seg innflytting i Ryggstraen Park. I øyeblikket er det som det skal bare noen uker før innflytting,

— Jada, det er hektisk med både armer og bein, men det er alltid litt på den måten når man er i ferd med å ta den siste finpussen.

Randaberg24 er med Per Inge Hamre, den ene av utbyggerne, på omvisning. Den andre utbyggeren er Gunnar Kolnes.

— Vi skal starte øverst i den største av leilighetene. Den er 150 kvadratmeter og er ennå til salgs, for 9. millioner kroner, forteller han.

Opp trappene kommer vi - til høyre og inn en dør hvor det venter en av to store altaner.

 Det er altan til hver leilighet. Her i øverste etasje.

— Det er her morgenkaffen kan nytes med utsikten over båthavna, sier han.

Jo, det står ikke på utsikten fra tredje etasje. Du får et godt innsyn langt innover i Ryfylke. Innenfor i den største leiligheten er det også en egen del man kan bruke som en egen bolig, for det er avdelt.

— Dette kan også være generasjonsbolig, for her ser du inn der hvor det både er egen stue, bad og soverom. Det kan være en egen leilighet, sier Hamre, som også forteller at det er tre baderom med bad.

 Dette er stua i det som også kan være en generasjonsbolig.

Det er tre deler i byggerosjektet på Grødem, det er to av dem som nå nærmer seg, mens det tredje skal være klart i løpet av våren neste år.

— Tilbakemeldingen fra kunder er nå meget positiv. Nå kan de endelig se hvilket flott prosjekt dette er. Uteområdet løfter prosjektet enormt og interessen for leiligheter øker etter hvert som bygget ferdigstilles.

 Den største leiligheten, og her er det stor takhøyde.

Det er ennå ledige leiligheter i alle de tre prosjektene. Når det nå ferdigstilles i de to første er det også tre leiligheter der for salg Totalt er det solgt 22 av 38 leiligheter.

— Vi tør påstå at dette er det beste boligprosjektet i Randaberg. Det løfter helhetsinntrykket for hele Grødem og tilfører området noe unikt. Standarden på byggeriet og kvaliteten på leilighetene er i særklasse.

Nede i kjelleretasjen er det parkering og ellers i bygget er det romslige og store boder for hver leilighet. Utbyggerne har også vært opptatt av nærheten til ting i lokalområdet, som butikk, sentrum eller annet.

— I den ene etasjen hvor vi har boder er det også laget til plasser for fire elsykler som sameiet disponerer som de vil. Det er ladepunkt, så med en ladet sykkel er det kort tid til nærmeste tilbud - eller om det også er for en sykkeltur i nærområdet.

Også uteområdene bgynner å bli ferdige, det av uteområder som skal være ferdig. De som kjøper leiligheter får også med seg både frukthage, bærbusker og lekeplasser.

 Siste finpuss utenfor er også i avslutningen.

I vår skulle de hatt stor visning av prosjektet, men på grunn av koronakrisen måtte det utsettes.

— Vi planlegger visninger av tre store leiligheter i A og B bygget. Her ønsker vi å vise fram tre fullt møblerte leiligheter, men det skjer etter innflytting, sier Hamre før han stikker til et nytt byggemøte for å høre siste nytt.

Publisert: