Jonas Antonio savner å spille kamper

Jonas Antonia Halsne har tidligere vært fast instruktør på RILs fotballskoler.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

FOTBALL: 

Jonas Antonio Halsne skulle i likhet med andre fotballspillere tatt del i andre del av sesongen - men slik er det jo ikke.,

19-åringen fra Randaberg spiller fotball i 3. divisjon for Vidar, men serien er ikke startet opp på grunn av koronakrisen.

I løpet av dagen kommer det i det minste en beskjed om hva som skjer, eller om det kan gå mot oppstart av sesongen for spillere i 3. divisjon og lavere.

— Vi får vente og så, men jeg har større ambisjoner enn å vente en høst til uten kamper, sier han til Randaberg24.

Derfor kan det allerede i løpet av dagen gå mot et klubbskifte for den talentfulle spilleren.

— Jeg ønsker ikke å si så mye om det nå, men det er interesserte klubber som i dag har seriespill hver eneste helg, som i PostNord-ligaen.

Halsne forteller videre at det går mye i trening også i perioden man er inne i. Trening med Vidar, men også mye egentrening som styrke og Yoga. Ofte tre timer hver eneste dag.

— Vi får se hva som eventuelt skjer, men i mellomtiden skal jeg instruere de unge fotballspillerne som er med på fotballskole her på Randaberg. Jeg håper også at man i dag får et klarsignal om 3. divisjon, for jeg ønsker å spille for Vidar denne sesongen, men det kan også være aktuelt med et utlån.

Publisert: