Da Astrid Bø var utenfor huset sitt i Bøveien, fant hun store deler av garasjen full av søppel som noen hadde kastet.
Da Astrid Bø var utenfor huset sitt i Bøveien, fant hun store deler av garasjen full av søppel som noen hadde kastet. FOTO: Per Thime

Dumpet sofa og søppel i Astrids (87) garasje

— Jeg blir redd og låser dørene etter dette

Det hender fra tid til annen at søppel dumpes i Randaberg, der det ikke skal. Astrid Bø (87) fikk garasjen full av andres søppel – og en sofa.

SØPPEL: Astrid Bø (87) hadde en lite kjekk opplevelse natt til torsdag. Det vil si; hun hadde lagt seg og sov, men i løpet av natten hadde en eller flere personer vært inne i hennes gårdsrom på Bøveien.

Sofa og det til høyre er dumpet garasjen til Astrid Bø i løpet av natten.

— Jeg trodde først det var en av sønnene som hadde satt ifra seg noe, for jeg vet at en fikser opp litt hjemme. Det var det imidlertid ikke, sier hun til Randaberg24.

Astrid Bø (87) fant deler av garasjen forsøplet i morges. Sofa og en haug med plastposer hadde noen kastet ifra seg. Foto: Per Thime

Like innenfor garasjeporten var det kastet 10-15 poser med søppel – og en sliten sofa. med merker av det som ser ut som blod.

— Det er trist at folk i det hele tatt kan finne på å gjøre slikt som dette på noen andre sin eiendom, fortsetter hun.

Hun setter overhodet ikke pris på det som skjedde i hennes gårdsrom.

En sofa og en hel haug med søppelposer var kastet ifra seg inne i garasjen til Astrid Bø.

— Jeg kjenner at det hele er ekkelt, og jeg kommer heretter alltid til å låse døra. Vi har i alle år hatt døra åpen for alle, men etter dette kjenner jeg at jeg blir redd i eget hus. Det skal ikke være slik.

I formiddag har en av sønnene gått gjennom deler av søppelet. I den ene posen ble det blant annet funnet en pilleeske – med både navn og adresse på, et sted med postadresse Hafrsfjord. Piller som kan virke å tilhøre personer innen rus.

I en av søppelposene ble det funnet en eske etter piller. Her var det til og med navn og adresse. Foto: Per Thime

Sønnene har tatt kontakt med kommunen – som skal sende noen ned for å hente søppelet.

— Det setter jeg stor pris på, men jeg håper å ikke oppleve dette igjen, for dette synes jeg var lite kjekt.