– Da vi ikke kunne reise til Spania ble det bobilferie

Du er velkommen til å sende oss dine bilder fra sommerferien 2020. Du er også invitert til å bidra med litt tekst hvis du vil. per@randaberg24.no tar mer enn gjerne imot dine feriebilder.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

SOMMEREN 2020: 

Vår opprinnelige plan var å reise til Spania, men da det ikke var mulig planla vi en bobiltur rundt i Norge, sier Tove Ueland.,

 Tove Ueland hadde en utmerket ferie med bobil i Norge.

Planene ble til tur - en fin tur flere steder rundt i landet, med mange fine opplevelser.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/07/06/send-oss-dine-sommerbilder-og-reisebrev-fra-ferien/

 Her er klokken 01 og bildet er tatt ved Ramberg i Lofoten.

– Vi dro hjemmefra 11. juni, kjørte E39, med avstikker til Atlanterhavsveien til vi tok av mot Kystriksveien langs Helgelandskysten. Deretter dro vi over til Lofoten, videre til Vesterålen og opp til Andenes og ned igjen til Lofoten, forteller Ueland.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/07/06/sommeren-2020-vi-reiste-hjem-en-uke-for-tiden/

De hadde mange og fine opplevelser underveis. Store deler av turen gikk nemlig i finfint sommervær.

– Vi feiret blant annet sankthans på et sted som heter Bleik, som er et tettsted og fiskevær i Andøy kommune. Der var også Alex Rosén og Aune Sand, som laget tv-program som skal vises til høsten på TV2. De laget masse show, så det ble en fin sankthans i Lofoten.

Det blir fort kjørt en del mil når man først skal ut på tur fra sør til ganske langt nord. Flere steder ble besøkt, som Henningsvær, Lyngvær, Ramberg og Nusfjord i Lofoten - for de satte nesa hjemover mot sør.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/07/06/planen-var-thailand-det-endte-i-lofoten/

– Vi kjørte E6, den strakeste veien hjem igjen, men stoppet også flere steder. Satlfjellet, Dovre, Valdresflya og Filefjell. Vi hadde godt vær, men den siste dagen våknet vi på Flatlandsmo ved Voss i regnvær, men da var vi jo nesten hjemme, avslutter Tove Ueland som var godt fornøyd med sommeren 2020.

Send oss dine bilde mer stikkord til ,<a href="mailto:per@randaberg24.no">per@randaberg24.no</a>, hvis du har lyst å dele din ferie.

Publisert: