Trykk: Bent Bergesen frydet seg over ligagullet torsdag.
Trykk: Bent Bergesen frydet seg over ligagullet torsdag. FOTO: Joachim HarestadBilde 1 av 2
Seriemester: Følgende drakt trykket Bergesen fredag morgen.
FOTO: Joachim HarestadBilde 2 av 2

Feiret ligatittelen med å trykke opp egen trofe-drakt

Torsdag stakk Liverpool av med ligagullet etter Manchester Citys tap mot Chelsea torsdag. Det ga mersmak for Bent Bergesen.

Butikksjefen i Sport1 klarte ikke å skjule sin begeistring overfor det nye ligagullet da han møtte Randaberg24s journalist, ikledd favorittlagets drakt.

– I går kveld var et historisk øyeblikk. Liverpool ble seriemester etter 30 års ventetid. Det er en stor dag og det var gått å få det avgjort, sier han.

Allerede fra tidlig på dagtid fredag hadde flere kunder henvendt seg til Bergesen for å trykke sin egen Liverpool-drakt.

– Noen har trykt påskrift bak på drakten med «Champions 2020», mens andre bare har kjøpt drakten, sier han og forteller at han alltid har beholdt troen på et ligagull, sier Bergesen.

Rødt og blått

Bergesen drar ofte på Anfield for å se kamp og var på Liverpools siste Premier League-kamp i mars før koronapandemien brått satte en stopper på kampene. De, den gang, uante konsekvensene, var at kampene ble stengt for publikum. Kampene som normalt spilles for fulle tribuner har nå ingen publikum.

– Det var en spesiell situasjon, for det var mye korona i Norge i mars, mens vi som var på tur i England merket ingenting av dette. Jeg kommer definitivt til å reise tilbake på kamp når de åpner opp for det igjen, garanterer Bergesen.

Også salget av Viking-drakter går som det suser, ifølge butikksjefen.

– Bare fem minutter før du kom hit, ble det bestilt en drakt fra en supporter i Kristiansand, men jeg har også solgt drakter til Vikings egen supportergruppe i Oslo – Viking Oslo, sier han.