Eirik Renberg Bjørnø fortalte spillerne hvorfor han takket ja til sjefsjobb i Viking. ALLE hadde forståelse for valget.
Eirik Renberg Bjørnø fortalte spillerne hvorfor han takket ja til sjefsjobb i Viking. ALLE hadde forståelse for valget. FOTO: Per Thime

Eirik R. Bjørnø roser den nye treneren: – Preben er en klassemann!

Den nye daglige lederen i Viking FK er trygg på at Randaberg Fotball har valgt rett mann til å overta trenerjobben som han selv forlot.

TRENERJOBB: Eirik Renberg Bjørnø legger ikke skjul på hva han tenker om den nye arvtageren. Han er full av lovord over Randaberg Fotballs nye trener, Preben Andersen, som til vanlig er politimann i Stavanger.

– Preben er en klassemann! Han har alle de rette verdiene, og har stor respekt i spillergruppen. Så er han et gryende trenertalent i tillegg. Jeg har brukt ham mye som sparringspartner de siste årene, og han har spilt en helt avgjørende rolle i det prosjektet vi har hatt på Randaberg de siste årene, sier han til Randaberg24.

Det er satt opp kamper for seniorlagene til Randaberg både for herrer og damer. I august skal det spilles enkel serie og kretsen har gått bort ifra å starte med den opprinnelige listen som var at RILs A-lag for herrer skulle spille mot Skjold. Som Randaberg24 meldte tidligere blir det i stedet åpningskamp mot Austrått.

Den tidligere A-lagstreneren har tro på Randaberg Fotballs nye prosjekt, og mener Andersen skal få Randaberg på rett kurs inn mot den nye, kommende sesongen.

– Sammen med Dino Serdavic og Kim Henning Madland tror jeg dette sannsynligvis er en mye bedre løsning enn det vi har hatt tidligere, sier han lattermildt og legger til at Andersen i fjor fikk 22 av 25 stemmer da spillerne skulle kåre «Årets forbilde» i spillergruppen.