Det var en beveget RIL-trener som sa farvel til spillerne. Eirik Renberg Bjørno fortsetter fra 1. oktober som daglig leder i Viking FK. Nå er ersatteren funnet.
Det var en beveget RIL-trener som sa farvel til spillerne. Eirik Renberg Bjørno fortsetter fra 1. oktober som daglig leder i Viking FK. Nå er ersatteren funnet. FOTO: Per Thime

Sjekk hvem som skal trene laget

RIL har funnet Eiriks arvtager som trener

FOTBALL: Randaberg IL Fotball har tatt sommerferie, men like før ferien ble det klart at Eirik Renberg Bjørno gir seg, for å overta som daglig leder i Viking FK.

Etter det Randaberg24 kjenner til skal det nå være en ny trener som er klar til å ta laget videre. Preben Andersen bor på Grødem og har spilt for en rekke klubber de siste årene.

I fjor sto han oppført med 22 kamper for Randaberg og var også lagets kaptein. I tillegg tok han mye ansvar når Renberg Bjørnø ved anledninger var borte.

Etter det vi kjenner til skal også spillerne være orientert at det er funnet ny trener som tar laget inn i sesongen som forhåpentligvis starter med seriekamper i august.

– Jeg ønsker ikke å kommentere noe navn i kveld, men kan si at vi har jobbet godt med å finne ny trener til laget, sier leder i RIL Fotball, Frode S. Lindboe til Randaberg24.

Lindboe fortsetter:

Vi er trygg på at vi har funnet en løsning som ivaretar både det sportslige og sosiale arbeidet som er lagt ned rundt laget.

Leder i RIL Fotball Frode S. Lindboe ønsker ikke å bekrefte ny trener. Foto: Per Thime

Preben Andersen har spilt for en rekke klubber, som Vidar, Madla og Kautokeino. Det skal også være klart at Dino Serdarevic og Kim Henning Madland fortsetter i støtteapparatet.