Kommunen sendte hundrevis av feilsendte purringer - blir nedringt av innbyggere

– Det er forferdelig at dette skjer i en kommune, men dette var ikke farlig, betrygger kommunen.

  • Joachim Harestad
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

Faktura

– Det er rundt 1000 purringer som er sendt ut, sier han. Det store flertallet er riktige og jeg har ikke helt oversikt, men jeg tipper at rundt 250 kan ha vært feilsendt, sier han og fortsetter:

– Heldigvis er det en bare purring og ikke et inkassovarsel som flere innbyggere har mottatt. I kommunen er det alt slags tjenester. Blant annet ble det sendt ut purring på for eksempel husleie, helsetjenester og kommunale utgifter. Det er forferdelig at dette skjer i en kommune, men dette var ikke farlig.

Til nå har det særlig vært flere eldre som har tatt kontakt med kommunen og gitt uttrykt frustrasjon over purringene, men Skarstad tar det hele med godt humør og knusende ro.

– Jeg har en lang liste på folk som har ringt. Jeg har ringt åtte personer av 30 til nå av de som er ført opp på min liste og gitt beskjed om at de allerede har betalt regningene som de har mottatt feilsendt purring på, sier han.

Han forventer at feilen rettes opp innen kort tid.

,— Vi jobber med leverandøren av systemet og regner med å få bekreftet at problemet rettes opp i innen uken, betrygger Skarstad.

Publisert: