– Kjekt å være tilbake på skolen

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

SKOLE:

På Grødem var 520 skoleelever tilbake i morges. Nå er hele skole igjen fyllt opp av elever - klare for å ta fatt på siste del av det svært spesielle skoleåret.,

Like etter klokken 08.00 var det på tide å komme seg inn i klasserommene. Klasser som også blir inndelt i disse kohortene, som plutselig er blitt et vanlig ord.

Inndelt i mindre grupper skal skolehverdagen bli omtrent som normal.

– Jeg har nok kjedet meg litt hjemme, så jeg synes det var fint å komme tilbake til skolen vår, sa Miriam Duvold Nilsen i det hun gjorde seg klar for å gå inn i klasserommet for første gang på to måneder.

Utenfor, i skolegården, var lærer Ingelin Mortensen Vik klar for å starte dagen.

– Det er klart at vi har savnet hverdagen ved skolen. Det er slik at elevene skal ha vasket hender før de kommer inn i klasserommet, men vi står jo klar her med flasker med antibac, sier hun.

Miriam og de andre elevene i klasse 6A så frem til å møte hverandre. Klemming var det ikke, for det skal man jo ikke gjøre.

– Det var kjekt å se klassen igjen, for jeg har savnet hverdagen på skolen. Nå blir det kjekt å komme i gang og fullføre skoleåret som det er en drøy måned igjen av før vi får sommerferie, avsluttet 6-klassingen før hun får en dæsj antibac og setter seg på pulten - i god avstand til neste elev.

Publisert: