Anne Gro Hamre er daglig leder i Randaberg frivilligsentral.
Anne Gro Hamre er daglig leder i Randaberg frivilligsentral. FOTO: Per Thime

Frivilligsentralen bidrar

– Vi ønsker å hjelpe til der det er behov!

Frivilligsentralen i Randaberg ønsker kontakt med mennesker som ønsker kontakt med folk å snakke med.

KONTAKT: – Det er mange i Randaberg som gjør mye for andre i denne situasjonen vi er inne i. Vi bidrar mer enn gjerne, sier Anne Gro Hamre, daglig leder av Frivilligsentralen i Randaberg.

På sentralens nettside er det blant annet lagt ut informasjon, og du kan også melde inn hvis du trenger hjelp. Der finner du blant annet et eget skjema som du kan bruke.

– Vi ønsker også kontakt med mennesker som trenger å snakke med noen. Vi vet at mange sitter hjemme og nødvendigvis har ikke alle det bra i denne tiden. Kanskje hjelper det å snakke med noen? Vårt mål er å få kontakt med dem hvis det er behov for å prate med noen. Da skal de vite at vi er med for å være der i denne vanskelige tiden, sier Hamre.

Hun forteller viderer at det også kan være andre ting som er aktuelt, som å skrive handlelister.

– Ikke alle er kyndige på data, og flere trenger å handle og vi kan være behjelpelige med å lage til handlelister. Ifølge andre sentraler har vi lite henvendelser – og jeg tror at dette også kan skyldes at det er mange frivillige lag og grupper i Randaberg som er flinke til å følge opp sine medlemmer og bekjente. Vi er her og er klare for å være med. Ta kontakt med oss!