Siste mål er scoret - sesongen er avlyst!

Det blir verken treninger eller flere kamper for lagene til Randaberg HK.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over fire år gammel

HÅNDBALL:

Sesongen er nemlig avlyst - det har Norges Håndballforbund bestemt i dag. Det vil si; de seriene som administreres av forbundet fortsetter -

men for alle lag i Randaberg er det over

på grunn av situasjonen rundt koronaviruset.

Trist sportslig

– Sportslig er det selvfølgelig trist, men opplever dette som nødvendig. Helse kommer før alt annet. Uavhengelig av avgjørelsen til NHF hadde vi i styret tidligere i dag vedtatt at vi skulle avlyse alle treninger og kamper. I første runde til 22.03 så tar vi ny vurdering da, sier sportslig leder René Baardsen til Randaberg24.

Vedtaket er fattet av en samlet nasjonal ledergruppe i Norges Håndballforbund (NHF). Nasjonal ledergruppe, som består av NHFs generalsekretær og regionenes daglige ledere, er samlet på Ullevaal Stadion onsdag for å vurdere de tydelige signalene fra Folkehelseinstituttet i lys av koronavirusets spredning.

Tungt

Norges Håndballforbunds vedtak innebærer at all kampaktivitet i det regionale tilbudet stanses fra og med torsdag 12. mars.

– Dette er ikke noe vi gjør med lett hjerte, og jeg beklager den situasjonen som norsk håndball nå står overfor. Signalene fra helsemyndighetene er imidlertid så tydelige at dagens beslutning fremstår som en riktig avgjørelse, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

Publisert: