• Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over fire år gammel

TRENINGSKAMP:

Vidar 2 var det beste laget i den første omgangen, selv om det var Randaberg som tok ledelsen 1–0 etter et drøyt kvarter av omgangen.,

Vidar scoret like etter og det var slettes ikke ufortjent, for hjemmelaget hadde ballen mye i første omgang.

Derfor var det heller ikke ufortjent at det både ble utligning og senere to scoringer til før pause, og at hjemmelaget ledet 3–1.

Randaberg gjorde en del bytter og i løpet av kampen ble det brukt hele seks debutanter. Thomas Gundersen er ikke blant dem, men unggutten fra Grøden scora to ganger, slik at det sto 3–3.

,Rett før slutt scoret imidlertid Vidar og da vant hjemmelaget 4–3 mot Randaberg. Vidars mål ble scoret av

Andre Rossavik, Sindre Norgen (ex RIL), Gøran Hellerud og Daniel Karimi

,–

Ok gjennomføring med over 22 spillere i aksjon. Seks debutanter på a-laget som er med å snur det i andre omgang, sier trener Eirik Renberg Bjørnø til Randaberg24 etter kampen.