Trym Hamre Johannessen regjerer på strek når Viking spiller håndball. Randabergbuen er også i toppeb av statistikken når det kommer til utvisninger. FOTO: Trine Nessler Wichmann
Trym Hamre Johannessen regjerer på strek når Viking spiller håndball. Randabergbuen er også i toppeb av statistikken når det kommer til utvisninger. FOTO: Trine Nessler Wichmann

Kriger om opprykksplass til Eliteserien

Han ene står til tider som en vegg i mål, mens den andre randabergbuen er en real kriger på streken. Begge spiller for Viking som kjemper om opprykk til den beste ligaen.

HÅNDBALL: Laget har jaktet opprykk omtrent hele sesongen, og Viking begynner å nærme seg målet.

Det begynner imidlertid å spisse seg til, men det er kamper igjen slik at Ole Andre Lerang og Trym Hamre Johannessen, fra Randaberg, skal klare det.

Førstnevnte har til tider stått som en vegg, men var også borte i to måneder grunnet skade. Han er imidlertid tilbake mellom stengene, og blir en viktig brikke for laget i kampen for å klare opprykket. Lerang har vært lagets beste spiller denne sesongen.

Tøft på strek

Tøffe tak kreves det av alle, også på strek. Der er det en annen fra Randaberg som gjør sine saker godt.

Trym Hamre Johannessen er ikke kjent for å ta det veldig med ro. Han er knallhard og er i nærheten av topplisten på utvisningsstatistikken.

Det har kladdet noe for laget etter nyttår, for tre av fire kamper er tapt – og ikke nødvendigvis mot de beste lagene.

Ole André Lerang har vært Vikings beste denne sesongen. FOTO: Trine Nessler Wichmann

Derfor er det viktig at laget reiser seg ved første mulighet.

To kamper

Det er allerede onsdag i hjemmekampen mot Charlottenlund. Trønderne kjemper i andre enden av tabellen – og dette er en kamp som bør vinnes. Det samme bør også søndagens lokaloppgjør mot Sandnes.

For duoen fra Randaberg gjenstår det fem kamper før serien er ferdig. Blir det to seire denne uka ser det godt ut, for det er tre poeng ned til Sandefjord på 3. plass.