20181002-DSC_3342

Siste hjemmekamper i grunnserien

Både dame og herrelaget i volleyball skal i aksjon på hjemmebane på søndag.

VOLLEYBALL: Det er også de siste kampene Randaberg spiller i grunnserien denne sesongen. Når serien er ferdig er det sluttspillet som gjelder.

Der er begge lagene kvalifisert til å være med. Damelaget ligger på 2. plass, men det skal et aldri så lite under til om laget skal knipe 1. plassen fra Koll. Oslo-laget har poenget mer, og har en kamp mindre spilt.

Motstander for damelaget er NTNUI fra Trondheim. Studentene står med 10 poeng i serien og Randaberg skal vinne denne kampen greit.

Laget blir trolig nummer to i serien og da er det også hjemmebanefordel i semifinalene i sluttspillet. Det er gjennom sluttspillet årets seriemester kåres.

For herrelaget er det også den siste kampen i grunnserien. NTNUI er motstander, og dette er et lag Randaberg bør vinne mot. Da må imidlertid laget være mer skjerpet enn forrige helg da de tapte 0–3 mot ToppVolley på Sand.

Da var det nemlig alt annet enn bra takter laget viste.

Randabergs herrer er også kvalifisert til sluttspillet, men har en tyngre vei for å komme til en semifinale. Det er åtte lag som skal kjempe for å bli seriemestre.