Spilte uavgjort mot Viking-rekruttene

Randaberg møtte et ungt Viking da det var treningskamp på SR-Bank Arena i kveld. Det ble uavgjort og det var et helt greit resultat.

Jesper Mikkelsen scoret for Randaberg i første omgang.||
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over fire år gammel

FOTBALL: De første 15 minuttene var det overhodet ikke mye å skrive hjem om. Verken Randaberg eller Viking 2 skapte sjanser. Det var først etter 18 minutter blokka ble tatt frem. Da gikk hjemmelaget opp i 1–0 ledelse. Ali Mehmed var målscorer.,

Randaberg svarte umiddelbart, for bare minuttet senere ble det 1–1. Randabergs mål ble scoret av Jesper Mikkelsen, etter et innlegg fra Paal Vistnes.

Fra der og ut omgangen var RIL det førende laget. I hvite drakter våknet spillerne og skapte et par sjanser til før pause.

Randaberg har vist mye positivt i de første treningskampene. Mot Viking 2 sitt meget unge mannskap, klarte de likevel ikke å skape veldig med sjanser utover i andre omgang.

Hjemmelaget hadde de første mulighetene, men RIL-keeper Magnus Kåsen Bjørkelund tok det som kom - eller så gikk den kanskje største muligheten rett ved stolperota etter 73 minutter.

Begge lag byttet en rekke spillere utover kampen. Marius Naustvik Storevik debuterte i RIL-drakten etter overgangen fra Hinna i vinter.

Viking hadde en ball i nettet etter 83 minutter, da Anders Hiim klinket til, men dommer markerte for offside.

Joakin Berg Holter forsøkte seg for Randaberg to minutter senere, men forsøket endte langt over mål.

Det endte 1–1.