Han scora to mot Varhaug i treningskamp i vinter, men etter det har det blitt lite kamper for Anders Fredrisken og de andre spillerne innen lokalfotballen på seniornivå.
Han scora to mot Varhaug i treningskamp i vinter, men etter det har det blitt lite kamper for Anders Fredrisken og de andre spillerne innen lokalfotballen på seniornivå. FOTO: Per Thime

Spiller signerte kontrakt – fredag er det kamp

Randabergs A-lag har hatt to fine treningskamper allerede. Begge er vunnet, mot henholdsvis Varhaug og Tasta. Fredag er det kamp mot Frøyland, og en målscorer har signert.

KAMP: – Han har jo vært med og trent, men nå har Anders Fredriksen signert og vi er dermed også enige om kontrakt, sier trener Eirik Renberg Bjørnø til Randaberg24.

Fredriksen er i likhet med flertallet i stallen, fra Randaberg. Det er også det RIL ønsker med A-laget, en tropp bestående av så mange Randaberg-gutter som mulig, men med noen få gode spillere utenfra.

Ville bidra

Etter noen år i ulike klubber har Anders et ønske om å bidra igjen. Det er vi glad for. Han har prestert godt på trening over seks uker, og med to scoringer i første kamp la han inn en god søknad.

Fredriksens siste klubb var Sunde. Fredag spiller Randaberg årets tredje treningskamp. Frøyland er motstander på bortebane.

– Vi har hatt en bra treningsuke, men belastningen de siste ukene begynner å gi utslag med slitne bein og hoder. Jeg er spent å se hvordan vi klarer å mobilisere mot det vi antar er et sterkt Frøyland lag.

Bilde fra årets første treningskamp mot Varhaug. RIL vant 5–0.                                                                         Foto: Per Thime

Ikke viktig

Til tross for to seire er Randaberg-treneren veldig forsiktig med å lese for mye inn i betydningen av det.
Vi ser ingenting på resultatene i oppkjøringen, men mer på hvordan spillerne presterer individuelt og som lag. Til nå har ærgjerrigheten til å prestere bra vært stor, og vi håper at det fortsetter på fredag.
Randabergs to første treningskamper endte med 5–0 mot Varhaug og 3–1 mot Tasta.