FOTBALL: Randabergs rekruttlag har hatt en svak start på sesongen, resultatmessig i 5. divisjon.

Før kveldens kamp mot bunnkollega Austrått sto laget uten poeng etter tre ruder. Nå, etter fire serierunder er det fortsatt poengløst og sisteplassen på tabellen er stedet, foreløpig.

Mot Åstrått på Iglemyr naturgras ble det altså nytt tap. Randaberg stilte et bra lag hvor også flere spillere fra A-lagets spillertropp var med.

Hjemmelaget ledet 1–0 etter første omgang, for fire minutter før pause scoret Sigurd Gjerde Arnesen, på straffespark.

Emerson van der Veen er keeper på B-laget. Foto: Arkivbilde, Per Thime

I andre omgang var det hjemmelaget som scoret, mens Randaberg ikke klarte det.

2–0 ble det etter 56 minutter da Sigurd Gjerde Arnesen scoret sitt andre mål og doblet ledelsen.

Det er sikkert flere utfordringer i Randaberg, men å score mål er et problem både for B-laget og for A-laget.

Det savnes rett og slett spillere som kan score både 10 og 15 mål i en sesong. De finnes ikke på disse to lagene.

3–0 ble det på et straffespark, signert Andreas Svela.

Nytt tap må noteres og selv om det bare er spilt fire serierunder så begynner det å lukte degradering til 6. divisjon.

Men, i fotball kan det også snu, men det er på tide med en seier. Neste mulighet er borte mot Tasta, 6. mai på Stemmen.